Deel deze spotlight

In één keer uw RJ krimpen en op juiste lengte knippen.

Tekst
BeeldKlemko Techniek B.V.

Bespaar veel tijd door in één keer met de BlueGrip sperkrimptang uw RJ connectoren te krimpen en op de juiste lengte af te knippen. BlueGrip is al meer dan 30 jaar het huismerk van Klemko Techniek. De sperkrimptang en bijbehorende connectoren zijn een ware toevoeging aan iedere gereedschapskist wanneer u in aanraking komt met UTP, FTP en STP datakabels. 

De installateur hoeft niet meer te friemelen met de acht adertjes in de RJ-connector. Met de sperkrimptang zorgt u ervoor dat uw aangelegde kabels precies de juiste lengte hebben. U bent niet afhankelijk van de vooraf bepaalde lengte, omdat u ze achteraf op de juiste lengte kunt knippen. Dit zorgt ervoor dat u de kabels door muren, plafonds of vloeren kunt installeren zonder dat u daar al te grote gaten voor moet boren. De 904068 stript de buitenmantel van de adertjes, steekt ze volledig door de speciale connector en krimpt vervolgens met dezelfde tang de connector vast. De uiteinden van de adertjes worden in diezelfde beweging afgeknipt. De adertjes hoeven niet meer vooraf op lengte te worden geknipt. Dit zorgt voor een optimale verbinding en een snelle controle van de adervolgorde. Bovendien ben je geen tijd meer kwijt met het exact afknippen van de afzonderlijke aders op de juiste lengte.

Het bespaart niet alleen tijd, maar de installateur is bovendien verzekerd van een betrouwbare connectie. De sperkrimptang is geschikt voor zowel UTP/FTP RJ12/11EZ en RJ45EZ connectoren als voor de standaard modulaire UTP/FTP RJ11, RJ12, RJ45 connectoren.

URL: https://www.klemko.nl/producten/aluminium-krimptang-met-sperinrichting-voor-ez-rj-connectoren/904068

Tekst / Foto: Klemko

Gepubliceerd op21 april 2020 om 11:23