LG Prestige: Winnaar test Consumentenbond

Tekst
BeeldCentercon B.V.

De Consumentenbond heeft onlangs een test uitgevoerd met split airconditioners van diverse leveranciers. Er zijn in totaal 10 single split airconditioners getest met een capaciteit van 2,5 tot 3,5 kW. Daarbij is er gekeken naar het koel- en verwarmingsrendement, ontvochtiging, comfort (snelheid en gelijkmatige verspreiding), geluid, duidelijkheid van de handleiding, gebruiksgemak en veelzijdigheid in gebruik.

De LG Prestige (F09MT NSM / F09MT U24) van 2,5 kW heeft daarbij de titel ‘Beste uit de test’ gekregen. De LG Prestige met DUAL Inverter Compressor is energiezuinig en heeft een lage geluidsemissie van 19 dB(A). Tevens wordt er 10 jaar garantie gegeven op de compressor. De airconditioner is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, met spraakbediening via Google Assistent en op afstand door gebruik te maken van de LG ThinQ-app. De hiervoor genoemde kenmerken en de goede prijs-kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat de LG Prestige werd bekroond door de Consumentenbond.

“We zijn enorm trots om dit predicaat in ontvangst te mogen nemen”, vertelt Richard de Waal, directeur bij LG Air Solutions. “Deze onderscheiding is het bewijs van onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van vandaag de dag. Vanuit LG blijven we inzetten op innovatie om nog meer comfort voor iedereen mogelijk te maken.”

De volledige test is na te lezen op de pagina van de Consumentenbond.

Team Centercon feliciteert partner LG Business Solutions met deze mooie onderscheiding!


Uitgebreide airconditioning line-up

LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u alleen met het beste genoegen neemt. Daarom werken zij onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid. De superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie.

De nieuwe lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door de gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook indrukwekkend stil.

Wij vertellen u in deze leaflet graag meer over de complete airconditioning line-up van LG. Wilt u meer informatie over de LG Prestige of een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Download hier de leaflet met alle specificaties of neem contact op via 010 258 11 21 of salesairco@centercon.nl.

De LG Prestige is verkrijgbaar bij Centercon.

Gepubliceerd op2 juli 2021 om 0:00