Luca Sanitair maakt assortiment compleet met Viega systemen

Tekst
BeeldLuca Sanitair

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de systeemtechniek van het Duitse bedrijf Viega. Met de komst van inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoeren maakt de groothandel zijn assortiment compleet. De installatieonderdelen zijn exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Viega is een Duits familiebedrijf dat sinds 1899 gespecialiseerd is in installatietechniek en zich inmiddels internationaal marktleider mag noemen. Het bedrijf stemt materiaal, techniek en comfort op elkaar af en hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling. Met deze eigenschappen kan Viega de beste kwaliteit installatieonderdelen leveren voor de badkamer.

Viega heeft drie voorwandtoepassingen voor droog- en natbouw ontwikkeld. De basis van deze systemen is het Prevista inbouwreservoir. Deze kan zonder gereedschap gemonteerd worden en is compatibel met alle Visign bedieningsplaten. Zo kan eenvoudig een voorwandsysteem samengesteld en gemonteerd worden, zonder na te hoeven denken welk inbouwreservoir past voor welke toepassing en voor welke bedieningsplaat.

Het assortiment van Viega Visign biedt voor diverse soorten badkamers en stijlen een passende bedieningsplaat die gereedschapsloos te monteren is. Welk design wordt geïnstalleerd, is dus alleen een kwestie van smaak, niet van techniek. De bedieningsplaten zijn door de lichte spoelbediening aangenaam in gebruik. En omdat alle Visign bedieningsplaten aan een uitgebreide en langdurige test worden onderworpen, houden ze het een badkamerleven lang vol.

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design van hoogwaardige kwaliteit. Na de oprichting in 2002 is Luca Sanitair uitgegroeid tot een groothandel met een compleet assortiment in luxe sanitair producten.

Download hier de Viega brochure voor inbouwreservoirs.

Download hier de Viega brochure voor bedieningsplaten.Gepubliceerd op19 april 2022 om 11:23