Deel deze spotlight

Luchtbehandelingskast op afstand besturen

Tekst
BeeldMark Climate Technology

De luchtbehandelingskasten van Mark zijn voorzien van een volledig geïntegreerde besturing. Deze regeling stuurt de gehele unit en is uiterst eenvoudig te verstellen middels de OJ gebruikersinterface of via de Cloud.

De Cloud oplossing maakt het mogelijk om via een volledig beveiligde verbinding overal ter wereld het toestel te besturen. De toestellen zijn tevens voorzien van een Modbus en BACnet aansluiting.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het regelen van uw luchtbehandelingskasten? Neem dan vooral contact met ons op.

MARK AIRSTREAM WTW-UNIT

Aan de luchtkwaliteit in gebouwen worden steeds hogere eisen gesteld. Om aan deze eisen te kunnen voldoen dient er vaak meervoudig geventileerd te worden. Door het toepassen van standaard ventilatie-apparatuur gaat er echter veel energie verloren. Om dit verlies tegen te gaan heeft Mark de AIRSTREAM WTW-unit in het programma. Deze warmteterugwinunit heeft een rendement tot 90%. Dit houdt in dat 90% van de afgevoerde energie wordt afgegeven aan de verse toevoerlucht. Door dit hoge rendement is in de meeste gevallen geen naverwarming nodig.

De AIRSTREAM is leverbaar in twee uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel van zeewaterbestendige aluminiumfolie.

De AIRSTREAM wordt o.a. toegepast in kantoren, scholen, werkplaatsen en kleedruimten.

Gepubliceerd op6 juli 2022 om 0:00