Deel deze spotlight

Mark Airstream nu ook beschikbaar voor BIM-projecten

Tekst
BeeldMark Climate Technology
Mark breidt haar pakket van 3D BIM-modellen uit met wtw-units

Vanaf heden zijn er ook 3D BIM-modellen beschikbaar van de Mark Airstream warmteterugwin-units. Deze Eurovent gecertificeerde units zijn leverbaar in twee uitvoeringen (CFX en HWX) voor zowel binnen- als buitenopstelling.

De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement tegenstroomwisselaar met bypass. Er zijn 12 types variërend in luchthoeveelheid van 600 m3/h tot 30.000 m3/h welke optioneel uit te voeren zijn met naverwarmer, koeler en/of buitenluchtklep.

De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel. Er zijn 9 types variërend in luchthoeveelheid van 1500 m3/h tot 45.000 m3/h welke optioneel uit te voeren zijn met naverwarmer, koeler, buitenluchtklep en/of recirculatieklep.

Al deze configuraties van de Mark AIRSTREAM zijn te downloaden als Revit .RFA, AutoCAD .DWG en .IFC bestanden op online BIM-bibliotheek MEPcontent.com en binnenkort tevens via onze website.

BIM (Building Information Modeling)

BIM (Building Information Modeling) is een online softwareplatform waarin alle informatie over een bouwproject beheerd wordt in één digitaal 3D model. In dit model kunnen alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers en installateurs, de informatie die voor hen van belang is tegelijkertijd raadplegen en veranderen.

Gepubliceerd op8 januari 2021 om 0:00