Deel deze spotlight

Meerwaarde of overbodige luxe?

Tekst
BeeldSnoek Centraal Stofzuiger Apparatuur B.V.

Een centraal stofzuigsysteem is zeer geschikt voor de consument die gezondheid en comfort wil combineren. Doordat de stofzuiger zelf niet in de woonruimte staat, vindt er geen uitblaas van fijnstof en vieze luchtjes plaats. Dit is letterlijk een verademing voor mensen met allergische en astmatische klachten. 

Een centraal stofzuigsysteem is een vaste installatie in de woning zoals een cv-installatie of ventilatiesysteem. Een dergelijk systeem betekent dan ook een meerwaarde voor de woning. De woning krijgt een luxere uitstraling.

Installatie: nu nog makkelijker

Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur B.V. is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor de installateur. Zo leveren wij de Centraflex: een flexibel leidingnet waardoor de aanleg van een systeem makkelijker én sneller gaat. Zo bespaart u tijd en geld. Installatiemateriaal is overigens direct uit voorraad leverbaar. Naast de bekende typen inlaat E50 en Snoover biedt Snoek CSA B.V. ook diverse interessante accessoires voor het centrale stofzuigsysteem. Als voorbeeld noemen we de inlaat met een eigen slang: de Vroom en de minizuigslang MZS. De slang is eenvoudig uit de houder te halen en stof en vuil worden direct afgevoerd naar de centrale unit. Na gebruik rolt de slang zich automatisch op (Vroom) of hangt men het handvat weer in de houder (minizuigslang MZS).

Tekst / Foto: Snoek

Gepubliceerd op11 juni 2020 om 9:12