Deel deze spotlight

Nauwkeurige opnemers voor binnenklimaat meting in gebouwen en scholen.

Tekst
BeeldCatec B.V.

De EE800 ruimte opnemer voor CO2 met optioneel relatieve vochtigheid en temperatuur

De EE800 transmitter van E+E meet CO2, #temperatuur en #relatieve vochtigheid en berekent de dauwpunt temperatuur. Naast de beschikbare analoge uitvoeringen zijn er uitvoeringen met Modbus RTU of BACnet MS/TP-interface. Deze berekenen ook de absolute vochtigheid, mengverhouding, specifieke enthalpie, nulpunt temperatuur en de partiële waterdamp druk. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd in een bus-systeem voor #gebouwbeheer systemen of geautomatiseerde binnenklimaat metingen.

Het infrarood CO2 meetprincipe (dubbele golflengte NDIR *) dat wordt toegepast bij de EE800 wordt gekenmerkt door een hoge ongevoeligheid tegen verontreinigingen. De automatische kalibratie functie compenseert veroudering, wat leidt tot een uitzonderlijk langdurige stabiliteit. Een multi-punt kalibratie aanpassing CO2 en temperatuur zorgt voor een uitstekende CO2 meetnauwkeurigheid over een groot temperatuur bereik.

De EE800 uitvoeringen met analoge uitgang (stroom of spanning) zijn optioneel ook te leveren met een passieve temperatuur uitgang.

Het innovatieve snap-on ontwerp zorgt voor een snelle montage en minimaliseert de installatiekosten. De gemeten of berekende waarden kunnen worden weergegeven op een optioneel display. Met de optionele USB-configuratie-adapter zijn de instellingen aan te passen.

Toepassingen : scholen, binnenklimaat, gebouwbeheer en CO2 meting

Gepubliceerd op21 november 2022 om 14:47
Adres
Turfschipper 114
2292JB Wateringen
Contact
J. Draaisma
Telefoon