Deel deze spotlight

Nieuw! De HRU 400, Hoog installatiegemak en een debiet van 400 m³/h

Tekst
BeeldItho Daalderop Nederland B.V.

De nieuwe WTW-unit, de HRU 400, is een unit die geschikt is voor woningen waar een grotere capaciteit nodig is. Met een debiet van 400 m3/h bij 200 Pascal is dit een zeer krachtige WTW-unit. Met een rendement van 95,5%, een A+ label en een doordachte slimme opbouw van de unit heeft dit geresulteerd in een hoogwaardige WTW-unit met de laagste bruto prijs van de markt. De bijna volledig uit hoogwaardig EPP vervaardigde HRU 400 heeft naast zijn prestaties een zeer laag geluid naar de woning; slechts 55 dB(A), op het werkpunt van 400 m3/h bij 100 Pascal.

Hoog installatiegemak

Kenmerkend aan de WTW-unit is het installatie- en servicegemak, een lichtgewicht toestel (22,5 kg) met een unieke plaatsingsmogelijkheid direct op de grond. De voorgemonteerde droogsifon met flexibele aansluitslang kan zowel naar links of rechts gedraaid worden. De WTW-unit plaatsen, kanalen en condensslang monteren en de stekker erin. Zo eenvoudig is het. Plaatsing van de unit op pootjes en aan de wand behoort ook tot de mogelijkheden. De HRU 400 is smal van stuk met een breedte van slechts 58 cm.

Servicegemak

De WTW-unit is opgebouwd uit drie behuizingsdelen. Binnen de verschillende behuizingsdelen zijn alle onderdelen waar de HRU 400 uit is opgebouwd zeer goed te bereiken. Dit zorgt ervoor dat service aan het toestel ook zeer eenvoudig is. Onderin de HRU 400 bevinden zich de warmtewisselaar en luchtfilters welke via groteserviceopeningen bereikbaar zijn, wat schoonmaken eenvoudig maakt. De unit is voorzien van twee constant volumeventilatoren, waardoor het ventilatiedebiet altijd gegarandeerd wordt.

App en QR-code

Met een app maakt Itho Daalderop het inregelen van het ventilatiesysteem compleet. De installateur wordt stapsgewijs begeleid om de juiste luchtdebieten in te regelen per ruimte. Door het scannen van de QR-code op het product alle productgegevens, zoals bijvoorbeeld handleidingen, garantieregistratie en veelgestelde vragen binnen handbereik.

Modbus-aansluiting

De modbus-aansluiting voor externe communicatie en een extra pulsteller ingang voor externe energiemeting maakt de HRU geschikt voor monitoring. Ook is de unit voorbereid op toekomstige ontwikkeling met betrekking tot de mogelijkheid voor zonering. De HRU 400 voldoet aan alle eisen van nu en de toekomst waarmee er op een energiezuinige en comfortabele manier woningen geventileerd kunnen worden.

Belangrijkste kenmerken

- Dé laagste prijs

- Laagste geluidsniveau naar de toevoer van de woning, 55 dB(A)

- Unieke plaatsingsmogelijkheid, direct op de grond

- 1 versie voor meerdere toepassingen

- Inbedrijfstellen en bediening via App

www.ithodaalderop.nl/hru400

Gepubliceerd op22 april 2020 om 11:18