Deel deze spotlight

OCS producten in nieuwe hoofdkantoor Aids Fonds

Tekst
BeeldO.C.S. Office Cabling Systems B.V.

Voor de nieuwe basis van het Aids Fonds in Amsterdam Sloterdijk leverde Office Cabling Systems BV verschillende kabelmanagement-oplossingen. Het interieurontwerp van Hollandse Nieuwe is gebaseerd op het symbool van de regenboog. Maar niet alleen de boodschap, ook het werkcomfort was belangrijk voor het nieuwe hoofdkantoor van het goede doel. Samen met Lensvelt BV verzorgde OCS de juiste oplossingen.

Aangezien flexwerken de standaard is, werd ons inbouwstopcontact Evia toegepast. Deze inbouwunit wordt opvallend onopvallend in het werkblad gefreesd en kent vele configuraties. Evia wordt door OCS in Nederland duurzaam geproduceerd.

Om struikelgevaar te voorkomen en kabels niet lelijk los over de vloer te laten liggen, werden onze aluminium vloerkanalen gebruikt. Het vloerkanaal is niet alleen degelijk, maar gaat ook stijlvol in het interieurontwerp op. De invoer van kabels in het vloerkanaal gaat gemakkelijk. Ook na montage zijn ze flexibel te verleggen.

Brandveiligheid is ontzettend belangrijk. Daarom leverden we Wieland GST18/3 bekabeling. Deze bekabeling voldoet aan de hoogste eisen en kan ook nog eens gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden.

Zoekt u voor uw project de juiste (maatwerk)oplossing? Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag!

Gepubliceerd op16 november 2020 om 10:34