Deel deze spotlight

Officiële opening van het Intergas Xperience Center

Tekst
BeeldIntergas Verwarming B.V.

Op woensdag 1 februari was het grote moment daar! Na een intensieve voorbereiding van maanden werd het Intergas Xpercience Center in Utrecht officieel geopend. Met dit trainingscentrum biedt Intergas nu een prachtige showroom annex trainingslocatie in het midden van het land.

Het publiek werd hartelijk welkom geheten door Ralf Jansen, Marketing en Communicatie Manager bij Intergas. Vervolgens was het de beurt aan Arno La Haye, Managing Director bij Intergas en Rich Bendure, President van de Water Divisie van Rheem, om de officiële openingshandeling te verrichten. Via een touchscreen game werden zij uitgedaagd om binnen de gestelde tijd virtueel een Xtreme toestel in elkaar te zetten. Nadat zij hierin slaagden, startte een countdown naar het moment suprême, waarbij de tekst “Ready to Xplore!” op het plafond werd geprojecteerd.

Vanaf nu kun je als partner van Intergas voor uiteenlopende doeleinden terecht in het innovatieve trainingscentrum aan de Lage Weide (Computerweg 24). Het gebouw telt meerdere verdiepingen. Zo is er in de showroom een speciale stilteruimte ingericht waar je kunt horen hoe de fluisterstille werking van de Xtend het verschil maakt. Ook is het mogelijk om een virtuele rondleiding te doen door de fabriek in Coevorden en de hele productrange van Intergas bekijken.

Op de verdieping boven de showroom bevinden zich 2 trainingslokalen met 12 opstellingen van aangesloten ketels waar monteurs getraind worden in het monteren en in bedrijfstellen van hybride warmtepompen en waar zij hun kennis up to date houden. Een uitbreiding van de trainingscapaciteit die hard nodig was, gezien de toenemende vraag naar geschoolde installatiemonteurs.

Binnenkort is ook het kantoorgedeelte in het Xpercience Center klaar om in gebruik te worden genomen. Deze ruimte biedt Intergas partners straks de mogelijkheid om te werken en te vergaderen centraal in het land. De opening van deze nieuwe Intergas locatie is een prachtige ontwikkeling voor de toekomst!

Gepubliceerd op7 maart 2023 om 8:56