vloerdoos 7012 met messing deksel - OCS vloerdoos
CONI inbouwunit OCS - Bachmann CONI
Deel deze spotlight

Op ieder (vloer)potje past dé deksel

Tekst
BeeldO.C.S. Office Cabling Systems B.V.

OCS verdiept zich als kabelmanagementspecialist in duurzame oplossingen voor flexibele en veilige werkomgevingen. Werken met elektrotechnische producten die doen waarvoor ze ontworpen zijn. De vloerdozen, op- en inbouwunits, kabelgeleiders en vloerkanalen van OCS - Office Cabling Systems - bieden stuk voor stuk innovatieve oplossingen om elektra, data- en/of multimedia-apparatuur op een mooie en praktische wijze van stroom te voorzien. Het kabelmanagementbedrijf past zelfs haar producten aan voor de beste oplossing in elke situatie zodat op ieder potje dé perfecte deksel past.

Duurzaam tot in de vloer 

Veel OCS vloerdozen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van vlamdovend materiaal. Zo ontstaan er achteraf geen verrassingen. Eenmaal gemonteerd kan het deksel worden voorzien van het materiaal van de vloer of zelfs met inscriptie waardoor een strak design is gegarandeerd. Voor museum De Lakenhal heeft OCS de vloerdozen helemaal gecustomized: een messing uitvoering met een speciale gravure van de Leidse Sleutels. 

Functionaliteit naast uitstraling en design 

Ook zijn er handige én mooie alternatieven voor het bekende verlengsnoer. Cable cubby’s in verschillende kleuren die ook nog eens zelf samen te stellen zijn: van 230V tot multimedia aansluitingen en USB. Er zijn verschillende formaten units met diverse bevestigingsmogelijkheden. Hierdoor toepasbaar in een keuken tot kantoor of in een universiteit tot gemeentehuis. 

Over OCS 

OCS biedt al ruim 15 jaar een compleet assortiment kabelmanagementproducten. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande en duurzame producten uit eigen fabriek en van internationaal gevestigde merken als Bachmann en Rutenbeck. Met het grote assortiment is bijna elke oplossing op voorraad. Maar omdat elke situatie en gebruiker anders is, zet OCS net dat stapje extra en realiseert een (maatwerk)oplossing voor elk kabelvraagstuk.  

Tekst / Foto: OCS

Gepubliceerd op30 maart 2020 om 19:38