Deel deze spotlight

Stekerbaar installeren voor woning & utiliteitsbouw

Tekst
BeeldKlemko Techniek B.V.

Het wordt steeds belangrijker om sneller te kunnen installeren, maar toch de kwaliteit van de installatie te behouden.

Het stekerbaar installeren biedt hierin de oplossing - de installatietijd wordt 3 tot 10 maal verkort, het aantal fouten daalt tot wel 90% en de flexibiliteit van de installatie wordt vergroot.

Plug & play: stekerbaar installeren. U hoeft niet meer te meten, te knippen en te strippen. De kabels zijn al voorzien van connectoren, op de juiste lengte en de verdeler is al voorgemonteerd. Bij stekerbaar installeren wordt er niet meer gewerkt met losse componenten, maar met volledig afgemonteerde prefab producten.

Stekerbare oplossingen

Wij denken graag met u mee om uw installatie sneller en efficiƫnter te maken, door het toepassen van onze stekerbare oplossingen. Of u nu kiest voor Wieland GST18, Wago Winsta of Wago Winsta RD connectoren (Winstalleren), bij ons bent u aan het juiste adres. Klemko heeft een breed assortiment aan aanwezigheidsmelders, hiervan zijn bijna alle sensoren stekerbaar te installeren.

Eco sensor voorzien van Wieland GST 18

De PLF-IB-PIR-ECO sensor heeft door zijn platte detectie-oog een opbouwhoogte van slechts 4,5 mm. Hierdoor valt de sensor bijna niet op en is dus uitermate geschikt voor de ruimtes waar design het belangrijkste aspect is. Zelfs met een platte lens heeft de sensor een detectiediameter van 7 meter op een hoogte van 2,5 meter, wat aan te passen is naar wens door middel van het meegeleverde lensmasker. Voorzien van GST 18 om snel en efficiƫnt te kunnen installeren. Ook verkrijgbaar in Wago Winsta & Wago Winsta RD.

Gepubliceerd op5 oktober 2023 om 11:51
Adres
Nieuwegracht 26
3763 LB Soest