Auto-experience - Audi Experience Martin Schilder – Alkmaar
Vloerdoos OCS Velox 2.0 Type 50 - OCS instortvloerdoos
Deel deze spotlight

Toegang tot 230 V in een auto-experience

Tekst
BeeldO.C.S. Office Cabling Systems B.V.

Dat installateurs uitdagingen niet uit de weg gaan is bekend. Maar een elektraplan uitvoeren in een autogarage die werd (om)gebouwd tot auto-experience is allesbehalve een standaard project.

In een garage waar beleving centraal staat, zijn natuurlijk de auto’s de ware eye-catchers. Maar toch moesten de diverse aansluitpunten goed bereikbaar en autobestendig zijn en de luxe uitstraling van de omgeving moest worden bewaakt. In iedere ruimte werd gekeken naar de vloerafwerking en hoe deze in of om de vloerdozen verwerkt kon worden. Omdat een groot gedeelte van de vloer nog gestort moest worden, kon voor het showroom gedeelte een speciale uitvoering van OCS vloerdoos 8702 worden gebruikt. Dit type instortvloerdozen zijn supersterk én waterdicht. Handig voor het schoonmaken en houden van de ruimte met bijvoorbeeld schrobmachines.

Voor het kantoor op de bovenverdieping werden OCS Velox vloerdozen snel en gemakkelijk geïnstalleerd. De verschillende ruimtes zijn daarna afgewerkt met diverse materialen. Tapijt en hout zijn in de deksels gelegd en bij het tegelgedeelte is gekozen om een RVS geheel als deksel te monteren. Zo past de vloerdoos in iedere interieur en zijn de aansluitpunten op de gewenste plekken te gebruiken.

Project: Audi Experience Martin Schilder – Alkmaar

Product: Custom made uitvoering vloerdoos 8702 + Velox met RVS deksel

Groothandel: Schuurman Elektro

Installateur: Spiering Installaties

Gepubliceerd op25 mei 2020 om 9:38