TSI96xx serie
Deel deze spotlight

TSI 96XX SERIE HANDMETERS

Tekst
BeeldCatec B.V.
TSI lanceert de volgende generatie VelociCalc® en VelociCalc® Pro multifunctionele ventilatie- en binnenklimaatmeters, de 96xx serie!

CaTeC is verheugd om de nieuwe en verbeterde TSI 9600 VelociCalc en VelociCalc Pro multifunctionele ventilatie meters te introduceren. Functies omvatten een ingebouwde workflow voor het berekenen van het percentage buitenlucht dat wordt gebruikt om de ventilatie-effectiviteit in een gebouw of kamer te bepalen. De VelociCalc® Pro voegt extra ingebouwde workflow toe voor de berekening van de warmtestroom plus vier methoden voor het uitvoeren van een kanaaltraverse bepaling die het meetproces versnelt en fouten vermindert.

De beste gebouwen verdienen de beste metingen

- deze gebruiksvriendelijke ventilatiemeter is ideaal voor HVAC-testen en balanceren, cleanroom tests, biologische veiligheid, testen van kast- en laboratoriumrookafzuigkappen, evenals HVAC-inbedrijfstelling en probleemanalyse. De VelociCalc-meters uit de 9600-serie, zijn uitgerust met een kleurenscherm met hoge resolutie, geven meerdere metingen tegelijkertijd in realtime weer met aanwijzingen op het scherm om u te begeleiden bij het instellen en bedienen van instrumenten.

De meertalige interface met kanaal traverse workflow, aangepaste test-ID's en meerdere plug-and-play-meetvoelers verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk zonder afbreuk te doen aan de meetprestaties en duurzaamheid die klanten verwachten van een TSI VelociCalc-meter.

De ergonomische handmeter is voorzien van geïntegreerde magneten die bevestiging mogelijk maken aan ventilatie kanalen, chemische zuurkasten en biologische veiligheidskastframes voor handsfree gebruik. Deze instrumenten zijn verkrijgbaar met of zonder verschildruksensor en zijn ontworpen om te werken met een breed scala aan slimme plug-in sondes voor het meten van luchtsnelheid en IAQ-parameters.

Gepubliceerd op23 november 2022 om 0:00
Adres
Turfschipper 114
2292JB Wateringen
Contact
J. Draaisma
Telefoon