Deel deze spotlight

Verbindingstechnologie voor de volgende generatie

TekstHelukabel marketing
BeeldHelukabel B.V.

Ontdek het HELUKABEL portfolio voor industriële automatisering!

Een toenemend aantal productieprocessen wordt geautomatiseerd in industrieën over de hele wereld; bijvoorbeeld in de auto-industrie en haar toeleveranciers, de voedingsmiddelenindustrie, de handel en de logistiek. Autonome handling- en transportsystemen, evenals industriële robots en computergestuurde bewerkingscentra zorgen voor een hogere productiviteit, consistente hoge kwaliteit en flexibele productie tot batchgrootte 1.

Geïntegreerde automatiseringssystemen in de industrie vereisen een zeer groot aantal processoren, sensoren, aandrijvingen en besturingen die intelligent en digitaal met elkaar zijn verbonden. Hiervoor zijn de juiste kabels en leidingen onontbeerlijk: ze zorgen ervoor dat alle systeemcomponenten betrouwbaar de stroom en data krijgen die ze nodig hebben.

Ze moeten ook aan complexe eisen voldoen, afhankelijk van de toepassing: ze moeten bijvoorbeeld bestand zijn tegen hoge temperaturen, chemicaliën, olie of mechanische belastingen zoals buiging en torsie, geschikt zijn voor gebruik in kleine ruimtes of in staat zijn tot steeds hogere gegevens transmissiesnelheden. Dergelijke vereisten maken industriële automatisering tot een uitdagende omgeving voor kabels en draden.

HELUKABEL is al tientallen jaren een gerenommeerde partner van tal van toonaangevende bedrijven op dit gebied en biedt een uitgebreid productportfolio voor elektrische aansluittechniek: we hebben dit nu voor u samengevat in onze nieuwe brochure "Kabels, draden en toebehoren voor industriële automatisering". Hier vindt u bijvoorbeeld motor-, servo- en feedbackkabels voor elektrische aandrijvingen, buig- en torsiestijve kabelrups- en robotkabels, kabeltoebehoren, data-, bus- en ethernetkabels en ruimtebesparende hybride kabels die energie combineren en gegevensoverdracht. Kijk eens!

Download hier de brochure

Gepubliceerd op18 april 2023 om 0:00