Deel deze spotlight

VERNIEUWD PROGRAMMA BADKAMERVENTILATIE ITHO DAALDEROP

Tekst
BeeldItho Daalderop Nederland B.V.

Itho Daalderop biedt een uitgebreid gamma lokale ventilatie-oplossingen. Met de introductie van het nieuwe topmodel de BTV-ssst Supreme is deze range opnieuw tegen het licht gehouden. Itho Daalderop heeft ervoor gekozen om het programma aan lokale ventilatie-oplossingen compacter te maken. Met deze compactere range uiteraard nog steeds voor iedere lokale ventilatievraag een oplossing en met de BTV-ssst Supreme zelfs een topmodel met nieuwe features aan het gamma toegevoegd.

BTV-ssst-range

De huidige BTV-ssst-range wordt vervangen door een verbeterde versie, met een strakker design in RAL 9003 en een verbeterde motor. Bovendien is de unit nog eenvoudiger schoon te maken, bij installatie in twee snelheden in te stellen en zuinig in verbruik. Bovendien kenmerkt de unit zich door een laag geluidsniveau. De verbeterde units zijn voorzien van antivibratie en luchtlek foamplaat. Uiteraard zit ook op de BTV-ssst-range vijf jaar garantie na online registratie. Naast de standaard badkamerventilator is de BTV-ssst verkrijgbaar in een versie met een timerfunctie en een timerfunctie met hygrostaat. Bovendien wordt de BTV-ssst Supreme aan het programma toegevoegd.

BTV-ssst Supreme

De BTV-ssst Supreme is qua look and feel vergelijkbaar met de andere ventilatie-oplossingen in de BTV-ssst-range. Het nieuwe topmodel is leverbaar in één complete uitvoering, waarin alle opties slim geïntegreerd zijn. De ventilator is standaard voorzien van een timerfunctie en hygrostaat. Bovendien wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd om eenvoudig de ventilatiestand, timerfunctie en hygrostaat naar wens in te stellen. De afstandsbediening kan in de bijgeleverde houder aan de muur of in de zijkant van het toestel worden geplaatst. De BTV-ssst Supreme is als enige in de range ook uitgevoerd met een gelijkstroommotor, wat ervoor zorgt dat de unit de energiezuinigste in zijn klasse is (2,8W). Het geluidsniveau is net als de BTV-ssst-range laag en wordt door het instellen van de ventilatiestand, welke in acht stappen regelbaar is, nog lager.

Compact range lokale ventilatie-oplossingen

Naast de BTV-ssst heeft Itho Daalderop de BTV N200, BTV N300, BTV 400 en BTV Performa in haar gamma lokale ventilatie-oplossingen. De BTV-N200-range dekt voor het overgrote deel de vraag vanuit de markt. Daarom is ervoor gekozen om de BTV-N300-range, die identiek is aan de prestaties van de BTV-N200 maar er qua design net iets anders uitziet, uit te faseren. Dit geldt ook voor de BTV 400 en de BTV Performa. De BTV-N200-range heeft een update van de kleurstelling naar het moderne RAL 9003 gekregen. De nieuwe BTV’s zijn aan de nieuwe verpakking en artikelnummers te herkennen. De matzilveren variant met timerfunctie blijft ook in het assortiment, omdat hier nog veel vraag naar is.

Gepubliceerd op25 mei 2021 om 8:30