Deel deze spotlight

Voor elke vraag een oplossing!

TekstMaaike Timmerman
BeeldFrank Hendrix

In onze huidige maatschappij speelt toegangscontrole een steeds grotere rol. Zo willen we graag weten wie er voor de deur staat met de mogelijkheid om ook toegang te verlenen. PortaDial heeft hier oplossingen voor gemaakt door voor iedere branche standaard deurtelefoonsystemen op de markt te brengen.

PortaDial focust zich op het leveren van intercom- en deurtelefoniesystemen. Alle producten worden zelf ontwikkeld en in eigen huis geproduceerd, zowel de software als de hardware. Door uitsluitend te leveren aan installateurs, kunnen wij de kwaliteit van onze installaties en producten garanderen. Door de jaren heen zijn er twee series ontwikkeld: Interface serie en All-in-one serie.

INTERFACE SERIE

Robuust, molestbestendig en inzetbaar in de meest kritische situaties waar geen netwerkverbinding naar buiten mogelijk is. De Interface serie bestaat uit een combinatie van een deurtelefoon met een interface. Met deze oplossing van PortaDial zijn grote afstanden tussen de deurtelefoon en de interface mogelijk. Door de intelligentie inpandig te houden, kan er gekozen worden voor koppeling met elke vorm van telefonie: analoog, VoIP of mobiel. Uiteraard is het ook mogelijk om een stand-alone oplossing te creëren.

ALL-IN-ONE SERIE

Met de geïntegreerde producten van PortaDial hebben wij ons gericht op installatiegemak. De producten voor koppeling met een VoIP telefonie-omgeving kunnen wij leveren met een industriële of een moderne uitstraling en zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende situaties. Dankzij het gebruik van PoE is één kabel naar buiten toe voldoende.

Nieuw in ons assortiment is de PortaDial LTE. Specifiek ontwikkeld voor situaties waar geen bekabeling of traditionele telefonie mogelijk is, maar waar toegangscontrole van belang is. Denk hierbij aan een haventerrein of een entree bij een camping. Voorzien van deuropenercontact en geleverd met een antenne, is dit product plug-and-play en universeel te koppelen op iedere provider (2G/3G/4G).

Wat bij beide series duidelijk naar voren komt, is de eenvoud in installatie en gemak in configuratie. Om bijvoorbeeld de VoIP-oplossingen te installeren, is er geen specifieke netwerkkennis nodig en kan de configuratie worden ondergebracht bij de ICT-afdeling.

Wilt u meer weten over de verschillende series, heeft u interesse in een van onze producten of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en plan een adviesgesprek in!

Gepubliceerd op29 maart 2022 om 16:00