Deel deze spotlight

VSK 2022 - onze toekomst, jouw wereld. Bezoek tussen 17 en 25 mei de 25ste editie van de VSK

TekstMarieke Pool
BeeldVSK

Herken je dit? Er wordt van je verwacht dat je naast alle praktische kanten van het installatievak de klant ook advies geeft. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is dus een must. Net als jezelf blijven ontwikkelen. Kom tussen 17 en 20 mei naar de Jaarbeurs, want VSK 2022 zet je op voorsprong!

LET OP: de installatievakbeurs stond gepland van 8 tot en met 11 februari, maar is in verband met de genomen coronamaatregelen, materiaalschaarste, levertijden en de onzekerheid voor internationale exposanten verplaatst naar mei van dit jaar. Albert Arp, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs: ‘We hebben veel overleg gehad met de branche en de uitkomst daarvan is dat we de VSK een paar maanden verplaatsen. Deze sector speelt een ongelooflijk belangrijke rol in de energietransitie, dus de behoefte om elkaar te zien en spreken is heel groot. We hebben er alle vertrouwen in dat we dat in mei ongedwongen kunnen doen.’

IN MEI GAAN WE LOS!

Ontwikkelingen in installatietechniek gaan razendsnel en volgen elkaar in hoog temp op. Je moet iedere dag inspelen op de wensen van de klanten, je vakkennis bijhouden en adviseren over de toekomst. Hoe doe je dat? Je ziet het op de VSK. Op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend én branchegericht programma. Bezoek je VSK, dan ben je in één bezoek op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is dit jaar ook nog eens een feestelijke editie, want VSK viert haar 25ste editie.

KLIMAATDOELSTELLINGEN BEHALEN

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. Wat krijg je tijdens een dag VSK?

• Zien is leren en leren is doen. Dus volop demonstraties zelf ervaren en beleven. Hiermee vergroot je praktische vaardigheden, verhoog je expertise en versterk je zo je marktwaarde.

• Veel aandacht voor informatie en ontwikkelingen binnen ons vak.

• Je krijgt deskundig antwoord op je vragen, je deelt je ervaringen en verstevigt je contacten.

DE ACTIVITEITEN IN VOGELVLUCHT

VSK KENNIS THEATER - HAL 10

In het VSK Kennis Theater in hal 10 zijn doorlopend presentaties. Een hands-on programma waar exposanten en partners praktische presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche geven.

TECHNIEK NEDERLAND THEATER - HAL 9

Partner Techniek Nederland heeft elke dag een heel divers en vooral nieuwsgierig makend programma.


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONT- WIKKELINGEN IS EEN MUST!

ALLE INTERVIEWS WORDEN LIVE GESTREAMD VIA INSTALLATIE.NL EN VSK.NL

Gepubliceerd op11 april 2022 om 16:00