Deel deze spotlight

Waarom 4 jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?

Tekst
BeeldFamostar

Famostar is dé Nederlandse noodverlichtingspecialist. Waar wij als enige noodverlichtingsfabrikant al 10 jaar garantie gaven op onze armaturen, komt daar nu 8 jaar garantie op onze accu’s in nieuw geleverde armaturen bij. Uniek in de markt!

Dubbel zo lang

De standaard accugarantietermijn in de markt bedraagt maximaal 4 jaar. Echter hebben accutechnologieën zich de laatste jaren, gedreven door mobiele applicaties en elektrische auto’s, enorm ontwikkeld. Wij hebben hier in samenwerking met onze acculeverancier optimaal gebruik van gemaakt door de armaturen zodanig aan te passen dat de verwachte levensduur van de accu’s méér dan 8 jaar is. Hiervoor gebruiken wij de meest geschikte, bewezen en milieuvriendelijke accutechnologie voor noodverlichting, namelijk NiMH. Ook is de elektronica dusdanig gemodificeerd dat de levensduur bij correct onderhoud verlengt wordt. Kwaliteit gegarandeerd!

Double quality, double safety

De revolutionaire 8 jaar accugarantie draagt bij aan een duurzame noodverlichtingsinstallatie die minder onderhoud nodig heeft maar optimale veiligheid biedt. Ook liggen de kosten een stuk lager omdat er over de verwachte levensduur slechts één accuwissel nodig is, wat besparing oplevert op accu’s, arbeid en afval. Daarnaast worden recyclebare NiMH-accu’s toegepast die milieuvriendelijker zijn dan andere accu’s zoals Li-ion of Lithium. Onze dubbele garantie verhoogt niet alleen de voorspelbaarheid van de uiteindelijke kosten maar ook het gebruiksgemak binnen een gebouw dankzij het terugdringen van de onderhoudsfrequentie. En dankzij de grote zekerheid van een werkende accu verlopen ontruimingen in geval van nood nu nóg veiliger.

Dé noodverlichtingspecialist

Famostar heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, assembleren en adviseren van noodverlichting. Duurzaamheid, installatiegemak en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. Daarmee willen we de beste oplossing bieden voor een efficiënte en veilige ontruiming. Het gehele proces - van ontwerp tot assemblage - vindt plaats bij ons in Velp, waar we een eigen R&D en assemblageafdeling hebben. Elk product wordt uitgebreid getest om kwaliteit te garanderen. Dankzij deze aandacht kunnen wij als enige noodverlichtingsfabrikant garanderen dat onze armaturen zeker 10 jaar mee gaan. En onze accu’s nu dus 8 jaar!

Bekijk https://famostar.nl/accu voor meer informatie.

FAMOSTAR | WWW.FAMOSTAR.NL


Gepubliceerd op21 juni 2019 om 11:24