Deel deze spotlight

Waarom 4 jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?

Tekst
BeeldFamostar Emergency Lighting B.V.

Famostar is dé Nederlandse noodverlichtingspecialist. Waar wij als enige noodverlichtingsfabrikant al 10 jaar garantie gaven op onze armaturen, komt daar nu 8 jaar garantie op onze accu’s in nieuw geleverde armaturen bij. Uniek in de markt!

Double Quality, Double Safety

Innovatie en duurzaamheid zijn thema’s die je steeds vaker terug ziet komen bij het aanbestedings- en ontwikkelproces van gebouwen. Zo ook met betrekking tot het aanschaffen of vervangen van noodverlichting. Door snelle ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie heeft Famostar het nu mogelijk gemaakt de levensduur van haar accu’s te verlengen tot méér dan 8 jaar: het dubbele van de standaard in de markt! Met deze betrouwbare, langdurig functionerende noodverlichtingsinstallatie wordt daarnaast bijgedragen aan de algehele veiligheid in gebouwen, iets wat wij bij Famostar erg belangrijk vinden.

Innovatief, duurzaam én voordelig

Deze geoptimaliseerde noodverlichtingsinstallatie heeft slechts één accuwissel nodig over de gehele levensduur van de armaturen die wel 15 jaar mee gaan. Dit zorgt voor onderhoudsgemak bij de installateur en ontzorgt de gebouweigenaar of eindgebruiker. Deze hoeft zich geen zorgen te maken over het functioneren van de noodverlichting in zijn gebouw. Installateurs krijgen daarnaast meer ruimte hun tijd effectief in te plannen. Mocht het dan toch tijd worden om de accu’s te vervangen kunnen de accu’s in de armaturen van Famostar duurzaam gerecycled worden dankzij het toepassen van NiMH-accutechnologie. Dergelijke accu’s zijn milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld Li-ion accu’s. Zo wordt bespaard op mankracht én kosten door het terugdringen van de onderhoudsfrequentie.

Dé noodverlichtingspecialist

Famostar heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, assembleren en adviseren van noodverlichting. Het gehele proces – van ontwerp tot assemblage – vindt plaats bij ons in Velp, waar we een eigen R&D- en assemblageafdeling hebben. Elk product wordt uitvoerig getest om kwaliteit te garanderen. Dankzij deze aandacht kunnen wij als enige noodverlichtingsfabrikant garanderen dat onze armaturen zeker 10 jaar mee gaan. En onze accu’s nu dus 8 jaar!

Gepubliceerd op21 juni 2019 om 11:24
Adres
Florijnweg 8
6883 JP Velp