Deel deze spotlight

Warmte is onze passie!

Tekst
BeeldInstamat

Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van designradiatoren. t. Het ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Niet voor niets is Instamat dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken! Voor een optimale beleving van het assortiment (design)radiatoren kunnen klanten een bezoek brengen aan de vernieuwde showroom in Vaassen. Elke werkdag op afspraak geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

JAY, ARC en Square

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek. Dat kan met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay, Arc en Square van Instamat. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer.

FLAPS

De Flaps is een combinatie van een fraaie designradiator en een handdoekhouder. Naar het design van ontwerper Victor Vasilev. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een dynamisch designobject in huis. Ook verkrijgbaar in een elektrische versie!

SERIE T

Niet zomaar een radiator, maar een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis; dat is de SERIE T. De ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wilden met een enkel stuk aluminium een letterlijk en figuurlijk warm object realiseren. En dat is gelukt. De radiator is te gebruiken als een plank, blad, handdoekenrek in de badkamer of in de gang, keuken of woonkamer. Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk.

EMMA & PLEIN

Meer nog dan in elke andere ruimte, is de badkamer dé plek in huis waar warmte en comfort van essentieel belang zijn. Met de stijlvolle radiatoren Emma en Plein verwarm je niet alleen de badkamer, maar ook je handdoek of badjas. Deze hang je gemakkelijk over de horizontale buizen. Beide radiatoren zijn gemaakt van recyclebaar staal en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten en diverse RAL-kleuren. Ook leverbaar in een elektrische uitvoering.

SCUDI

De Scudi is niet alleen een functionele en innovatieve radiator, die heerlijke warmte afgeeft, maar ook een decoratief element met een uniek, modern ontwerp. Een designradiator geschikt voor elke ruimte in huis. De SCUDI herken je meteen aan de drie gebolde panelen, waardoor het design tot leven komt.

LEDEN PR

De Ledenradiator PR heeft een klassieke uitstraling maar wordt gemaakt met de modernste productietechnieken. De radiator biedt vele mogelijkheden met betrekking tot afmeting, aansluiting, montage en kleur. Zeer fraai is de versie in blanke lak, waarbij de sporen van het lassen zichtbaar zijn. Dit geeft de radiator een mooie, industriële look. De tijdloze, elegante vormgeving past in elk interieur. Door de toepassing van een accessoire zoals een handdoekrek of -knop wordt de radiator bovendien extra functioneel. Praktisch en mooi!

TESO

De opvallende designradiator Teso combineert functionaliteit met design. Ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo. De minimalistische uitstraling van de radiator geeft elke ruimte sfeer. De designradiator kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en kan tot drie elementen worden opgebouwd.

Gepubliceerd op5 augustus 2022 om 9:00
Adres
Spinfondsweg 15
8171NT Vaassen