Deel deze spotlight

Webinar - "Human Centric Lighting and WELL Building" Ma, 26 juni 08.30-09.30

Tekst
BeeldTrilux C.V.

Verlichtingsliefhebbers en welzijnsadvocaten opgelet! We zijn verheugd u uit te nodigen voor ons komende webinar over "Human Centric Lighting and WELL Building." Ga met ons mee voor een verhelderende sessie die de fascinerende kruising van lichtontwerp en menselijk welzijn verkent.

In dit webinar gaan we in op de boeiende wereld van Human Centric Lighting (HCL) en de WELL Building Standard, twee revolutionaire concepten die tot doel hebben het welzijn en de productiviteit van de gebruikers van gebouwen te verbeteren. Onze deskundige sprekers zullen hun inzichten en ervaringen delen en licht werpen op het belang van lichtontwerp bij het creëren van gezonde en duurzame omgevingen.

Belangrijkste onderwerpen:

Inzicht in Human Centric Lighting (HCL) en de impact ervan op de gezondheid en het welzijn van de mens.

Onderzoek naar de kernprincipes van de WELL Building Standard en hoe deze het welzijn van de bewoners bevordert.

Best practices voor het integreren van HCL- en WELL Building-strategieën in uw eigen projecten.

Wie zou er kunnen komen:

Architecten, interieurontwerpers, lichtontwerpers, facility managers, eigenaren van gebouwen, wellnessliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de impact van verlichting op de gezondheid en het welzijn van de mens. Er is geen voorafgaande voorbereiding vereist; breng gewoon je nieuwsgierigheid en enthousiasme voor het onderwerp mee!

Mis deze ongelooflijke kans niet om waardevolle kennis op te doen over het creëren van gezondere en duurzamere omgevingen door middel van Human Centric Lighting en de WELL Building Standard. Noteer in uw agenda, registreer u vandaag nog en ga met ons mee voor een verhelderende webinar-ervaring!”

Gepubliceerd op14 juni 2023 om 9:41
Adres
Databankweg 28
3821AL Amersfoort