Duco Ventilation

Duco, Home of Oxygen

Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van ventilatie- en zonweringsystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering zijn dé garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van ventilatie- en zonweringsystemen. En dit bleek de juiste keuze te zijn, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt voor zowel woning, kantoor, school als zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat.

Duco, Home of Oxygen.

Adres
Handelsstraat 19
8630 Veurne
België