Deel deze spotlight

flexROOM® – de perfecte oplossing voor de ruimteautomatisering nu ook verkrijgbaar met int

TekstMet flexROOM® biedt WAGO de perfecte oplossing voor de ruimteautomatisering. Verlichting, zonwering en temperatuur kunnen hierdoor snel en eenvoudig geregeld worden.
BeeldWAGO

Met het oog op de gebruikersgeoriënteerde ruimteautomatisering heeft WAGO de flexROOM®-applicatie verder ontwikkeld.

Naast de standaard I/O-modules en de gebouwspecifieke systemen DALI en EnOcean integreert flexROOM® nu ook SMI- en KNX-interfaces. Op basis van de KNX-standaard kan de gebruiker een groot aantal apparaten voor de ruimtebediening toepassen - onafhankelijk van de fabrikant. Via de SMI-modules kunnen jaloezieën exact gepositioneerd worden. De softstart garandeert een stille werking en vormt een serieus alternatief voor de conventionele aandrijftechniek.


Met flexROOM® kan het ruimteklimaat snel en eenvoudig aan de wensen van de gebruiker worden aangepast. Dit is mogelijk dankzij een web-applicatie met een comfortabel te bedienen gebruikersinterface. Zowel gebruikers als servicemonteurs kunnen iedere ruimte via een standaard webbrowser individueel parametreren: extra software is dus niet nodig. flexROOM® biedt de mogelijkheid om besturingen onafhankelijk van locatie en verdeler naar eigen keuze te wijzigen. Bovendien vereenvoudigt de oplossing de diagnose en het onderhoud.

Gepubliceerd op11 januari 2021 om 8:30
Adres
Postbus 2070
7301DB Apeldoorn