WAGO Nederland B.V.

EMPOWER CONNECTIONS!

Onze visie: „WAGO is the backbone of a smart connected world"

Wij streven ernaar om de essentiële en even betrouwbare partner te zijn, waar iedereen op kan vertrouwen. Om dit doel te bereiken, engageren wij ons elke dag en doen we ons uiterste best.

Onze missie: „Empower connections!“

Wij richten ons denken en handelen op wat we het beste kunnen: wij creëren de juiste verbindingen en zorgen voor hun betrouwbaarheid op lange termijn.

Samen meer bereiken

Wij streven naar een goede samenwerking op ooghoogte. Deze eis stellen wij aan onszelf en aan onze medewerkers, en zo bejegenen wij ook onze klanten en partners in het kader van onze samenwerkingsrelatie. Wij houden woord en communiceren altijd open en eerlijk. Intern vormen wij een hechte eenheid en zetten onze medewerkers altijd in het middelpunt. Wij weten de uiteenlopende competenties op waarde te schatten en zoeken constructief naar de beste oplossing. Daarvoor focusseren wij ons op de eisen van de markten en van onze klanten. Immers, alleen als wij deze eisen kennen en begrijpen, kunnen wij succesvol handelen.

WAGO's weg

De vakkundigheid van onze ingenieurs is een garantie voor onze partners dat zij altijd competent geholpen en ondersteund worden. Vol enthousiasme en inspiratie ontwikkelen wij oplossingen die verrassend eenvoudig zijn en geld en tijd besparen. Hierbij verliezen wij de perfecte kwaliteit nooit uit het oog, waardoor onze producten zowel met een maximale storingsbestendigheid als met een lange levensduur overtuigen. Met nieuwe technologieën optimaliseren wij onze productieprocessen om onszelf continu verder te ontwikkelen en om innovaties op de markt te brengen - voor de perfecte combinatie van nieuws en oud en vertrouw.

Voor vandaag en morgen

Ons succes vloeit voort uit de dynamiek en het vermogen om individuele en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Daarom gaan wij de uitdagingen van de toekomst altijd op tijd aan. Wij handelen snel, flexibel en creatief - in het bijzonder als het om de wensen van onze klanten en de veranderende marktomstandigheden gaat. Hierbij dragen wij duurzaam en verantwoord handelen hoog in het vaandel.

Adres
Postbus 2070
7301DB Apeldoorn
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten