Deel deze spotlight

Gewoon perfect markeren met WAGO smartSCRIPT

Tekst
BeeldWAGO Nederland B.V.

Van een toekomstgerichte markeringssoftware zoals smartSCRIPT mag wat verwacht worden. In combinatie met een performante printer moet de software een perfect systeem vormen. De markeringssoftware smartSCRIPT van WAGO is in alle opzichten perfect voor de thermotransferprinter smartPRINTER van WAGO. In combinatie met de compacte thermotransferprinter is smartSCRIPT een buitengewoon performant markeringssysteem. De software is door specialisten nauwkeurig afgestemd op de markeringstaken in de schakelkast. 

smartSCRIPT overtuigt op alle fronten. Alle toepassingen, printerdrivers en instellingen zijn in de software geïntegreerd. De installatie hoeft dus slechts één keer uitgevoerd te worden. Bediening en gebruik zijn intuïtief en zelfverklarend. De bediening van de software van WAGO is vergelijkbaar met de bediening van de software waarvan klanten veelvuldig gebruik maken. De markeringssoftware smartSCRIPT van WAGO geeft alle bewerkingsstappen overzichtelijk op het beeldscherm weer. Hierdoor is een snelle markering van alle producten van WAGO alsook van geleiders, typeplaatjes en etiketten mogelijk. De software overtuigt met een modern design en garandeert een intuïtieve uitvoering van de werkzaamheden. Met de software kunnen de markeringstaken tijdens de bouw van schakelsystemen en machines alsook tijdens de gebouwinstallatie optimaal opgelost worden.

Over WAGO

De WAGO-groep behoort tot de internationaal toonaangevende aanbieders van elektrische verbindings- en automatiseringstechniek en interface-elektronica. Op het gebied van veerklemtechniek is het familiebedrijf wereldmarktleider. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1951 is WAGO continu gegroeid en biedt tegenwoordig werk aan meer dan 8.500 medewerkers, waarvan ruim 3.600 medewerkers in het hoofdkantoor in Minden en in de ontwikkelings- en productievestiging in Sondershausen werkzaam zijn. In 2017 (31 december) bedroeg de omzet 862 miljoen euro.

Gepubliceerd op17 december 2019 om 15:28
Adres
Postbus 2070
7301DB Apeldoorn