GEZE Benelux B.V.

Service voor al uw specifieke behoeftes

Al uw GEZE toepassingen zijn met de grootste zorg ontwikkeld en gemonteerd door de beste experts op het gebied van raam-, deur- en veiligheidstechniek. Ook na de montage willen wij u de hoogste kwaliteit in service bieden. Daarom bieden we een selectie serviceprogramma’s aan die aansluiten op verschillende niveaus van periodiek en curatief onderhoud. Naast de standaard programma’s COMPACT, COMFORT en EXCLUSIVE bieden wij u ook de mogelijkheid een servicepakket op maat op te stellen met het VARIO programma.

Innovatieve systeemoplossingen door intelligente techniek

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.

Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen we als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben we daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.

Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en projectspecifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door een eigen dochtermaatschappij.

Productoplossingen van GEZE vindt men terug in bekende gebouwen over de hele wereld.

Adres
Steenoven 36
5626 DK Eindhoven