Spirotech B.V.

DE TOONAANGEVENDE EXPERT IN SYSTEEMWATERKWALITEIT

Sinds de uitvinding van de revolutionaire SpiroTube door de oprichter van het bedrijf, Frans Roffelsen ontwikkelde heeft Spirotech zich tot een expert op het gebied van systeemwater kwaliteit in gesloten HVAC systemen.

Tegenwoordig zijn we nog steeds een familiebedrijf met aanwezigheid over de hele wereld. Het is onze toewijding om u de beste oplossingen te bieden die u helpen energie te besparen, het comfort te verhogen en de prestaties van koel- en verwarmingssystemen te optimaliseren.

Het heeft ons de reputatie opgeleverd van een toonaangevende expert in systeemwaterkwaliteit. Niet alleen door producten van de beste kwaliteit te leveren, maar ook door onze kennis te delen en u op elke mogelijke manier te ondersteunen.

Kwaliteit is niet alleen een producteigenschap, het is een gewoonte

Kwaliteit is ieders eigen verantwoordelijkheid. Of je nu een producent, distributeur, voorschrijver of installateur bent, we willen allemaal waarde toevoegen voor u en u de beste service verlenen.

Om u de beste service te verlenen als expert beperken wij ons niet alleen tot het maken van de hoge kwaliteit producten voor uw verwarmings- en koelsysteem. Wij bieden ook de service om u ook te kunnen helpen bij toekomstige behoeften en uitdagingen.

Dit betekent dat wij er naar streven ons constant te verbeteren om u zo de beste klantervaring te bezorgen en een inspirerende werkplek voor onze medewerkers te creëren. Daarom zijn wij ISO gecertificeerd.

Adres
Churchilllaan 52
5705BK Helmond